Party Photo, servicii photo booth de cea mai buna calitate

Amintiri deosebite pentru orice eveniment...

Evenimentul tau unic cu design unic. Te invitam sa personalizam impreuna impreuna design-ul fotografiei...

Servicii

Nunta
Zambetul este barometrul evenimentului tau. Cat de mult vor zambi invitatii tai depinde doar de tine. Contacteaza Party Photo si asigura-te ca invitatii de la nunta ta sunt cu zambetul pe buze si amintirile placute in suflet.
Botez
Bucuria micutului tau este nepretuita. Asigura-te ca il ajuti sa retraiasca cu zambetul pe buze primul eveniment important al vietii lui. Party Photo, este fauritorul fericirii si zambetului copilasului tau.
Eveniment Corporate
Nimic nu uneste mai mult decat zambetul si distractia. Noi, Party Photo iti aducem zambetele pentru ca tu sa te poti ocupa de restul.
Lansare de produs
Ofera brandului tau o imagine unica si o lansare inedita alaturi de Party Photo Accesorii personalizate si fotografii cu produsul tau in casa tuturor invitatilor!
Eveniment Caritabil
Oameni sunt uniti de sentimente. Fotografiile inglobeaza trairi si emotii, Photo Party, doreste sa le faca memorabile.
Festival
Amintirile sunt nelimitate și vin la foc constant, pentru ca ei să dea share. Oamenii fac atmosfera. Iar anul viitor, Photo Party, le va spune, prin poze, cum a fost. Ca să revină, iar și iar.
Baluri absolvire
Pastreaza vie amintirea celor alaturi de care ai crescut si ai devenit cel de azi. Photo Party iti este alaturi pentru a pastra o cat mai vie amintire a frumosilor ani de studiu.
Aniversari
La multi ani! Photo Party, adauga un strop de zambet oricarei aniversari, fotografiile fiind amintiri cu zambete petrecute impreuna cu cei dragi.