Party Photo te ajuta sa iti organizezi evenimentul cu parteneri de top.

Parteneri

VLAD EVENTS

www.vladevents.ro

Ti-am pregatit oferte speciale pentru diferite evenimente, perfecte pentru petrecerea ta. Indiferent de tematica aleasa pentru evenimentul tau, este important sa gasesti un pachet calitativ de servicii la pret accesibil. Asa ca noi, Party Photo, venim in ajutorul tau cu o reducere de 10% care se aplica la serviciile de tip bar mobil oferite de catre partenerul nostru, Vlad Events Cocktail Bar.

Salut sunt Vlad Crişan, un antreprenor în vârstă de 32 de ani din Cluj, m-am decis în urmă cu un doi ani să pună bazele propriei afaceri, Vlad Events, care are la bază baruri mobile.

Avand o experienţă de 15 ani în domeniul HoReCa si lucrez cu o echipa de Barmani Profesionisti.

Astfel am creat Compania Vlad Events. A fost înfiinţată din fonduri proprii, banii fiind investiţi în ustensile şi în echipamente necesare pentru a realiza evenimente. 

Va punem la dispozitie cea mai elegantă servire a băuturilor la evenimentul dumneavoastra indiferent de tipul sau tematica aleasă.

Barurile Vlad Events au un design unicat si proiectat ce va reprezenta cu siguranta un punct de atracție pentru invitați.

Indiferent de sezonul in care va avea loc evenimentul sau preferințele dumneavoastra cocktailurile va vor încânta si vor impresiona invitații

Închirierea barului mobil impreuna cu unul dintre barmanii noștrii profesioniști este o variantă elegantă pentru orice gen de eveniment.

Dacă va doriți un cocktail bar pentru nunta, botez, majorate, petreceri corporate serviciile Vlad Events sunt alegerea perfecta.

dj DAN JUGANARU

www.djdanjuganaru.ro

Ti-am pregatit oferte speciale pentru diferite evenimente, perfecte pentru petrecerea ta. Indiferent de tematica aleasa pentru evenimentul tau, este important sa gasesti un pachet calitativ de servicii la pret accesibil. Asa ca noi, Party Photo, venim in ajutorul tau cu o reducere de 10% care se aplica la serviciile de tip sonorizare evenimente oferite de catre partenerul nostru, DJ Dan Juganaru.

Muzica și dorința de a vedea oamenii fericiți în cele mai importante momente ale vieții lor se împletesc armonios într-o pasiune, devenită în timp profesie. Experiența de peste 5 ani în domeniul sonorizării evenimentelor private (nunți, botezuri, banchete, majorate etc.), nenumăratele petreceri reușite, grija cu care tratez orice eveniment și atenția acordată organizatorilor sunt garanția faptului că pot face orice tip de invitați să se distreze de minune la evenimentul organizat de dumneavoastră.

În mine găsiți un partener de discuție, dar și de distracție. Dorințele și nevoile dumneavoastră se vor îmbina armonios cu gusturile invitaților, făcând ringul de dans să vibreze sub privirea mea atentă la detalii și, desigur, la zâmbetele dumneavoastră și ale invitaților.

Echipamentele de sonorizare profesională, adaptate la capacitatea sălii, a numărului de invitați, a soliștilor/trupelor/formațiilor de muzică populară/ușoară asigură succesul unui eveniment la cele mai înalte standarde.

Pentru un plus de culoare, pot pune la dispoziția organizatorilor schele de lumini profesionale și lumini ambientale.

Dacă doriți seriozitate, profesionalism și distracție garantată, aștept să ne cunoaștem, ca să organizăm împreună un eveniment de neuitat!

Emotions by Larionesi

Emotions by Larionesi

Emotions by Larionesi este o echipa, si DA! ne place sa credem ca impreuna cu voi, in ziua evenimentului, formam o echipa.

Pe langa  serviciile fotografice si videografice profesionale pe care le oferim, suntem alaturi de voi in cele mai importante momente din viata voastra pentru a surprinde esenta acestora, pentru a rade, a dansa si a face din evenimentul vostru cea mai buna combinatie dintre lumina si culoare.

Unii spun ca fotografii sunt acei oameni care surprind un moment ce a trecut pentru totdeauna, insa noi, Anamaria si Ioan ,suntem echipa care urmarim sa surprindem emotiile unui moment unic astfel incat sa va amintiti de el pentru totdeauna.

Daca iti doresti sa ai parte de amintiri naturale,pline de emotie, creative, romantice, vesele si vrei ca noi sa surprindem emotia acelui moment special din viata voastra prin intermediul fotografiei si videografiei, va asteptam sa ne contactati si sa ne cunoastem.!

Scrie-ne parerea ta, orice sugestie, idee sau remarca. Party Photo este partenerul tau de incredere, cu sediul in Cluj Napoca si Bistrita, dar la cererea clientilor nostri acoperim evenimente in toata tara.