Party Photo este partenerul de incredere pentru evenimentul tau.

Povestea noastra...

Party Photo a luat nastere in anul 2015 din dorinta de a oferi clientilor o experienta unica si memorabila.

Suntem o echipa de oameni profesionisti, pasionati, atenti la detalii, care pune accent pe satisfacerea clientilor.

Oferim servicii photo booth de cea mai buna calitate.

Deoarece participam la evenimente din categoria “once in a lifetime”, suntem constienti de importanta si anvergura fiercarui eveniment si din acest motiv tratam fiecare eveniment cu maxima seriozitate.

Numeroasele noastre evenimente reusite ne recomanda ca si partener de incredere pentru evenimentul tau.

Suntem adeptii sintagmei: “Un client multumit este cea mai buna reclama”.

De ce Photo Booth ?

Photo Booth-ul este cea mai nouă tendință la evenimente. Daca ați participat vreodata la un eveniment unde a fost Photo Booth știti deja cât de distractiv este. Cu siguranta veti spune ca este alegerea perfecta. Fotografiile se printeaza foarte rapid in cca. 10 secunde. Invitatii vor primi in timp record fotografii de excelenta calitate, ca amintire de la evenimentul Dvs., de asemenea se pot da share pe retelele de socializare in timp real.

Cu toti stim ca orice moment fabulos trebuie surprins in poze.

Cum functioneaza Party Photo?

Trebuie doar sa va asezati in fata lui impreuna cu familia, prietenii sau invitatii. Puteti lua accesorii haioase (mustata, ochelari, palarie etc), apasati butonul pe ecranul de touch screen si incepeti sa zambiti. Aparatul va face poze instant si le va printa in cca. 10 secunde. La optiunea Dvs. se poate da share pe retelele de socializare (Facebook,Instagram, Twiter etc).